Het Eiland

Deze maal gaan we voor een ervaringsgerichte workshop met drie weken later een terugkom moment! Wetenschap toont aan dat we gewoontes kunnen veranderen in 21 dagen, wij gaan dit uittesten! 

Op Dag 1 ontdekken we in drie eenvoudige stappen waar we naar toe willen, hoe we daar kunnen geraken en hoe het zou zijn om daar te arriveren. We krijgen meer inzicht in affirmaties, intenties, positief denken, verheven emoties, kracht van aantrekking..

Op Dag 2 (3 weken later) onderzoeken we of we nu effectief gemanifesteerd hebben en onze bestemming bereikt hebben! We leren bewuste aandacht te behouden, bewuste keuzes te maken en hoe onze energie hoog te houden. 

Onze dubbele workshop kan je volgen om heldere doelen te leren stellen, om intentioneel te leren leven, om je dromen waar te maken, je passies te ontdekken, je energie te verhogen, om jezelf te her-programmeren, te leren loslaten.. kortom voor iedereen een must! 

We gaan er samen voor om jouw intentie waar te maken, om jouw eiland te bereiken! 

De workshop in zaal Alethiea gaat in groep door, maar dit is geen groepstherapie. We gaan individueel aan de slag aan de hand van begeleide oefeningen. 

De webinar dient evenals niet gezien te worden als therapie. Je zal mij live aan de slag kunnen zien, er zal een groep chat zijn met vrije keuze om camera al dan niet aan te laten.

Tot dan! 

 Louise


Data en prijs: 

In zaal Alethiea:
donderdag 26/011 van 19u tot 20u  
maandag 17/12 van 19u tot 20u  
met een maximum van 10 personen 

Online via webinar:
maandag 23/11 van 20u tot 21u
maandag 14/12 van 20u tot 21u 

Kostprijs is 25 euro, ingeschreven na storting op BE56 7360 4283 7688 

Aanwezigheidsattesten/facturen kunnen verkregen worden.

Het Eiland
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Het Eiland

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x